HEKWERK EN POORTEN
U maakt uw bedrijfspand, woning en (bedrijfs)tuin pas écht af met een mooi sierhekwerk. Eenvoudig en zeer modern of juist heel klassiek met mooie sierknoppen en spijlen. De mogelijk-heden zijn onbeperkt; klassiek groen of toch liever zwart, gepoedercoat of gegalvaniseerd; alles is mogelijk. U geeft aan hoe u het hebben wilt en wij verzorgen het.

Ook voor op maat gemaakte poorten kunt u bij ons terecht. Deze kunnen evenals het hekwerk in alle soorten en maten gemaakt worden. Desgewenst kunt u de poort laten voorzien van een op afstand bedienbare automatische opener. Een weelderig gevoel wanneer u uw oprijlaan op rijdt.
 

 

Meer afbeeldingen:TRAPPEN
Een mooie trap bij de entree van uw kantoor of bedrijfspand heeft uitstraling. Uw klanten zullen de trap identificeren met uw bedrijf. Een degelijke mooie trap, eventueel afgewerkt met glas, natuursteen of hout.

U kunt de trap of de trapleuning weer terug laten komen in de balustrades. Zo krijgt u een perfect geheel met een waanzinnige uitstraling.

Ook voor overige trappen kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan brandtrappen (binnen of buiten), indien de bomen en treden uit één stuk van beton worden gemaakt kunnen wij ook hiervoor de traphekken en trapleuningen verzorgen.

Zoals voor al onze producten geldt worden ook de trappen helemaal naar uw wensen gemaakt. Recht of spil, RVS of staal, hoogglans of gepolijst alles is mogelijk. Graag wijzen we u er op dat onze trappen allemaal worden voorzien van een zeer hoogwaardige finish waardoor u het langst van uw trap kunt genieten.


 
 


BALUSTRADES
In veel moderne, maar ook in veel klassieke gebouwen, hebben de balustrades een steeds prominentere plaats ingenomen. Waar voorheen nooit zoveel aandacht aan werd besteed, wordt nu heel specifiek op gelet. Een balustrade is bepalend voor het gebouw. Net zoals bij onze trappen kunnen de balustrades in velerlei soorten en maten gemaakt worden.

Balustrades van alleen maar ijzer of rvs, of gedeeltelijk gecombineerd met glas of hout. Voor Würth Nederland maakten we o.a. de trappen en balustrades zoals op de foto te zien is.

Zoals voor al onze producten geldt worden ook de balustrades helemaal naar uw wensen gemaakt. Hoogglans of gepolijst, met of zonder hout of glas; alles is mogelijk. Graag wijzen we u er op dat onze balustrades allemaal worden voorzien van een zeer hoogwaardige finish waardoor er extra lang van kan worden genoten.


 
 


STAAL-HOUT CONSTRUCTIES
Indien liever een constructie gewenst is waarin ook hout verwerkt is, is dat voor ons ook geen probleem. Wij verzorgen in dat geval zowel de staalconstructie als de houtconstructie. Beiden worden op hetzelfde moment door ons gemonteerd.

STAAL-BETON CONSTRUCTIES
In veel gevallen zal de constructie van staal gecombineerd worden met vloerplaten van beton om zo het gebouw te realiseren. Metaalbouw Vloet kan ook hier op inspelen. In combinatie met het bouwen van de staalconstructie worden de vloerplaten gelegd.

Door deze slimme manier van bouwen, bespaart u op de kraankosten en zal het de doorlooptijd versnellen!
Vraag daarom bij uw offerte naar deze scherpe voordeelcombinatie, wellicht bespaart u op uw kraankosten!


 
  

Meer afbeeldingen:
CONSTRUCTIES
De afdeling van de staalconstructies is afdeling op zich. Hier worden alleen maar staalconstructies vervaardigd.

Waar Metaalbouw Vloet Mill BV onderscheidt zich van haar concurrenten is o.a. op het punt van de nauwkeurigheid, extra aandacht, plaatsing en service.

Er wordt niet zomaar van een tekening af geproduceerd. Indien het gewicht van de staalconstructie te licht of te zwaar blijkt te zijn berekend doen wij u hier advies over. Enerzijds kan het voordeliger zijn, anderzijds kan het anders catastrofale gevolgen hebben.

Onze eigen montageploeg verzorgt de plaatsing van de constructies. Eveneens kan deze ploeg zorgen voor het plaatsen van o.a. betonnen vloerplaten, wat wellicht gecombineerd financiële voordelen op kan leveren!

Vraag daarom bij uw offerte naar deze scherpe voordeelcombinatie, wellicht scheelt het u veel kosten!


 
 


MAATWERK
Hoewel al onze producten speciaal op maat worden gemaakt onderscheiden we toch een aparte afdeling voor maatwerk. Binnen deze afdeling worden producten gerealiseerd welke niet onder een andere afdeling vallen.

Vaak zijn deze producten halffabrikaten voor andere producten. In deze kunnen we dan denken aan onderdelen voor machines, scheepskoelers, brandweerwagens etc. Maar ook aan tralies, ovens, koppelingen voor leidingen, etc.

Eindproducten die hier vervaardigd worden zijn qua doeleinden ook heel divers. Dit kan verschillen van schoorsteenkappen tot tuinstoelen.