Rodenborch College Rosmalen

Rodenborch College  |  Burgland Bouw  |  Rosmalen

Nieuwbouw Rodenborch College

Wij hebben opdracht gekregen van Burgland Bouw voor de levering en montage van de gehele staalconstructie van nieuwbouw Rodenborch College in Rosmalen. De nieuwe school wordt een scholengemeenschap voor vwo, havo en mavo in Rosmalen en valt onder het Bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO).

Voor ons bestaat de opdracht uit het leveren en monteren van de gehele draagconstructie voor de 2 sporthallen en het onderwijsgebouw. In de sporthal worden raatliggers toegepast met een lengte van 29 meter! Een hele puzzel om deze liggers uit 1 stuk op de bouwplaats te krijgen. Voor het onderwijsgebouw bestaat het meeste staal uit een doorgaande luifel op de 1e verdiepingsvloer, en diverse dakopbouwen en schermen voor installaties op het dak.

Een vergelijkbaar project

Lees ook meer over de nieuwbouw van Basisschool ’t Schrijverke in Herpen, waar wij de staalconstructie hebben mogen leveren en monteren.