Wij zijn ijzersterk
in constructiewerk!

Over ons

Bij Metaalbouw Vloet staat klanttevredenheid centraal.

Onze vacatures

We zijn altijd op zoek naar talent dat ons team kan versterken. Werk je graag met je handen of liever met je hoofd? Heb je wel of nog geen ervaring met het werken met staal? Dat maakt ons niet zoveel uit.

Bij Metaalbouw Vloet ben je van harte welkom!

– Bekijk de vacatures

Wij kunnen onze klanten toegevoegde waarde leveren vanwege ons goed opgeleide en gemotiveerde personeel. Door onze werkwijze, flexibiliteit en project aanpak is er duidelijkheid voor onze klanten en onze interne organisatie, wat resulteert in een gezonde werksfeer met volop mogelijkheden voor bijscholing, opleiding en stageplekken.

De meerwaarde en kwaliteit die wij kunnen leveren middels onze brede organisatie, kennis en productiemiddelen willen wij blijven uitbreiden. Wij merken dat de klanten steeds meer leunen op de specialist, en daar spelen wij op in middels opleiding en ondersteuning van ons personeel in combinatie met het verder innoveren en optimaliseren van ons productieproces.

Het begon allemaal met…

Onze historie

Louis Vloet is het bedrijf gestart vanuit zijn garage in Sint Hubert met een vloeroppervlak van 100 m2. Er werden toen onder andere schoorsteenkappen, kachels, hekwerken en poorten geproduceerd. In verband met groei werd in 1992 het eerste bedrijfspand aangekocht en openden de deuren in 1993 met een vloeroppervlak van 550 m2.  Het bedrijf vestigde zich aan de Berentsweg in Mill. Het bedrijfspand werd uitgebreid met 350 m2 vloeroppervlak in 1997. In 2002 werd dit nog eens uitgebreid met 750 m2 vloeroppervlak en nieuwbouw van het kantoor. Na 15 jaar, in 2007, is Metaalbouw Vloet op de locatie uitgegroeid en is het huidige bedrijfspand aan de Eerste Industrieweg gerealiseerd met een vloeroppervlak van 4000 m2. In 2012 werd grond aangekocht en is het bedrijfspand nog eens uitgebreid met een vloeroppervlak van 1000 m2. Metaalbouw Vloet is hiermee gegroeid tot een productieruimte van 5000 m2.

In de loop der tijd is de organisatie flink gegroeid, en is een brede trouwe klantenkring opgebouwd. Het werkterrein is verbreed, en Metaalbouw Vloet is actief in velerlei sectoren, waarbij de nadruk ligt op de utiliteits- en industrie bouw.

Metaalbouw Vloet is altijd blijven investeren in de mens en middelen. Om flexibel te kunnen optreden, en klanten te kunnen ontzorgen, heeft Metaalbouw Vloet alles in eigen huis en is het niet afhankelijk van derden.

Leuk om te weten…

Sociaal betrokken

Metaalbouw Vloet hecht veel waarde aan sociale betrokkenheid bij haar medewerkers en omgeving. Mede hierdoor vinden wij het belangrijk om goede initiatieven te steunen en betrokken te blijven middels sponsoring en ondersteuning.

Onderstaand een kort overzicht waar Metaalbouw Vloet haar steentje aan heeft bijgedragen de afgelopen jaren.

Sponsoring:

  • De Korfrakkers Erp
  • Oranjefeesten 2020
  • R.K.V.V. S.E.S Langenboom
  • Van Mulken Golf
  • Rotary club
  • sv DWSH’ 18
  • WVV Constantia
  • Wèttegij’t 2019 Langenboom
  • Bike my day – team Berghege
  • Griepzooi 2019 toernooi

 

Certificering

Metaalbouw Vloet hecht veel waarde aan veiligheid en certificering. Ondanks dat wij hiervoor jaarlijks geauditeerd worden is het voor ons een constant proces om onze medewerkers alert en scherp te houden. Wij investeren in goede voorschriften en hulpmiddelen zodat onze mensen (zowel intern als op de bouwplaats) een veilige werkplek ervaren. Kwaliteit leveren begint met kwaliteit uitstralen!

Metaalbouw Vloet is onder andere in het bezit van onderstaande certificaten:

Benieuwd naar onze mogelijkheden?