We zijn altijd
op zoek naar talent

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Metaalbouw Vloet

Houd jij net zoveel van staal als wij? En heb je zin om krachtige projecten te realiseren?

We zijn altijd op zoek naar talent dat ons team kan versterken. Werk je graag met je handen of liever met je hoofd? Heb je wel of nog geen ervaring met het werken met staal? Dat maakt ons niet zoveel uit. Bij Metaalbouw Vloet ben je van harte welkom! Bekijk hieronder onze vacatures.

Vacature medewerker montage

Medewerker montage

Als medewerker montage ben je iedere dag op pad met je collega’s en draag je verantwoordelijkheid voor het monteren van de staalconstructies.

Lees meer

Projectleider

Als projectleider draag je verantwoordelijkheid voor onze projecten. Je praat net zo makkelijk met een opdrachtgever als dat je overlegt met een monteur. 

Lees meer

Tekla tekenaar

Als Tekla Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het maken en detailleren van productietekeningen volgens de wensen van onze opdrachtgevers.

Lees meer

BBL-leerlingen

Leren en geld verdienen, de ideale combinatie! Wil jij als enthousiaste en gemotiveerde BBL-leerling aan de slag in de metaal? Dan zijn wij opzoek naar jou. 

Lees meer

Projectmedewerker

Als Projectmedewerker / Assistent Projectleider ondersteun je onze projectleiders met het opstellen van budgetten, begrotingen en meer- en minderwerken.

Lees meer

Samensteller

Als Samensteller ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, hechten/lassen en afwerken van staalproducten.

Lees meer

Open sollicitatie 

Leuk werken bij Metaalbouw Vloet!

Heb jij interesse om bij Metaalbouw Vloet te werken? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Stage lopen bij een erkend leerbedrijf, Metaalbouw Vloet

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf kunnen wij (v)mbo-leerlingen een werkplek bieden voor het praktijkdeel van hun opleiding. Wij staan sinds 2006 als erkend leerbedrijf geregistreerd en bieden verschillende mogelijkheden voor leren en werken:

  • 25122 Werkvoorbereider fabricage (niveau 4)
  • 25253 Assistent installatie- en constructietechniek (niveau 1)
  • 25286 Allround constructiewerker (niveau 3)
  • 25290 Basislasser (niveau 2)
  • 25291 Constructiewerker (niveau 2)
  • 25297 Technicus engineering (niveau 4)

Volg jij een (metaal) technische LBO, MBO, HBO of universitaire opleiding? En ben je op zoek naar een stageplek?

Wij bieden je een goede en veilige werkplek. Je gaat oefenen met werkzaamheden die horen bij je opleiding. Je wordt begeleid door onze praktijkopleider. Hij kent de eisen van de opleiding en kan jou perfect begeleiden en coachen.

Het succesvol doorlopen van jouw stage zal de eerste prioriteit zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij aan jouw persoonlijke leerdoelen gaat werken. En het zou helemaal mooi zijn als jou stage ook nog eens een waardevolle aanvulling levert aan onze bedrijfsdoelen. De mogelijkheden zijn er!

Vanzelfsprekend is een stage een prima mogelijkheid om ervaring op te doen met onze organisatie. En mocht de stage goed bevallen dan zullen we altijd kijken of wij mogelijkheden hebben om jou bij ons in dienst te nemen na afronding van je stage of studie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze stagemogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?