Nieuws

Bedrijfspand Overvloet krijgt vorm!

Bedrijfspand Overvloet krijgt vorm!

In Cuijk vorderen de werkzaamheden conform planning. Metaalbouw Vloet is hoofdaannemer voor dit nieuwe bedrijfspand waarin het , vanaf het vergunningstraject tot aan oplevering de werkzaamheden zal uitvoeren en coördineren.

4 Wensbomen

4 Wensbomen

Metaalbouw Vloet heeft geheel belangeloos de onderdelen van de voeten voor vier grote wensbomen geleverd. Deze zullen worden geplaatst in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.

Voortgang project Germenzeel

Voortgang project Germenzeel

De goede voorbereiding met het gehele bouwteam resulteert erin dat we strak op planning zitten. De hoofdstaalconstructie is inmiddels nagenoeg gemonteerd. We zijn inmiddels gestart met het inhijsen van de prefab trappen, en de eerste HSB-wanden zijn ook op de plaats gezet!

Basisschool ’t Schrijverke gaat van start!

Basisschool ’t Schrijverke gaat van start!

Over enkele weken gaat Metaalbouw Vloet starten met de montage van de staalconstructie voor basisschool ’t Schrijverke in Herpen. In opdracht van Muller bouw heeft Metaalbouw Vloet de gehele staalconstructie in 3D uitgewerkt. Inclusief alle voorzieningen voor beplating, HSB-wanden , kanaalplaten, houten dakliggers en alle sportvoorzieningen voor de gymzaal.

Corona

Corona

COVID-19 heeft in ons land en in de rest van de wereld veel onmogelijk gemaakt. Desondanks zijn we bij Metaalbouw Vloet blijven denken in mogelijkheden en konden we, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM, gewoon doorwerken aan onze projecten. We prijzen ons gelukkig dat geen van onze medewerkers zwaar is getroffen door het coronavirus.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?