Bekijk hier
onze projecten

Projecten

Pivot Park – 2e Kantoorgebouw

Pivot Park – 2e Kantoorgebouw

De bouw op het Pivot Park gaat door. Met trots mogen wij vertellen dat we op 2 locaties aan het bouwen zijn op het Pivot Park. Terwijl we voor Heijmans in de afrondende fase zitten, moet de bouw voor Dura Vermeer op hetzelfde terrein nog beginnen. Dit kantoorgebouw is het tweede gebouw op het Pivot Park van Metaalbouw Vloet.

Lees meer
Appartementencomplex in Spijkernisse

Appartementencomplex in Spijkernisse

Samen met de opdrachtgever aan de tekentafel. Samen creatief en constructief bezig zijn. Voor ons is het niet gebruikelijk om zo samen te werken, maar voor dit project gingen we een intensieve samenwerking met Dura Vermeer aan. Je voelt dan echt dat je samen aan het bouwen bent.

Lees meer

Speciaal transport

27 meter staal voor Tijssen in Horst

In opdracht van O & T Real Estate bouwen wij een grote bedrijfshal in Horst. Wij gaan de uitdaging niet uit de weg om het staal met een lengte van 27 meter te vervoeren!

Zonnedak voor Byondis

Zonnedak voor Byondis

Het realiseren van een luifel constructie is ons niet vreemd. Toch valt dit project binnen het werkterrein ‘specials’. Maar wat maakt deze luifel nu zo bijzonder?

Lees meer
Zorgcentrum Sint Anna te Boxmeer

Zorgcentrum Sint Anna te Boxmeer

Het nieuwe Sint Anna krijgt 160 wooneenheden geschikt voor bewoners met een Zorg Zwaarte Pakket van 5 of hoger. Die 160 wooneenheden worden verdeeld over 20 woongemeenschappen.

Lees meer
Platformconstructie

Platformconstructie

In opdracht van Masa GmbH hebben wij voor een nieuw in te richten betonfabriek diverse machinebordessen, trappen en constructiestaal gefabriceerd.

Lees meer

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Berghege BV

Een nieuwe productiehal voor DPS te Tiel

In opdracht van Bouwbedrijf Berghege hebben wij een productiehal voor Foodbedrijf DPS gerealiseerd met stalen trappen en hekwerken van in totaal 1830 m2 verdeelt over 3 bouwlagen.

Tonnage: 205

Bouwperiode:  September – December 2019

QUlitaria Melle te Uden

QUlitaria Melle te Uden

In aanvulling op onze werkzaamheden voor het Ontmoetingsplein Melle hebben wij in opdracht van Van der Heijden Bouwbedrijf BV ook onze bijdrage aan de bouw van QUlitaria Melle mogen leveren.

Lees meer
Charles River Den Bosch

Charles River Den Bosch

In opdracht van bouwbedrijf Berghege BV heeft Metaalbouw Vloet een constructie op het dak geplaatst van Charles River in Den Bosch, dit ter ondersteuning van de technische installatie.

Lees meer
Bedrijfspand Overvloet Cuijk

Bedrijfspand Overvloet Cuijk

Metaalbouw Vloet is hoofdaannemer van het nieuwe bedrijfspand Overvloet in Cuijk waarin wij vanaf het vergunningstraject tot aan oplevering de werkzaamheden zullen uitvoeren en coördineren.

Lees meer

Benieuwd naar onze mogelijkheden?