Bekijk hier
onze projecten

Projecten

Zorgcentrum Sint Anna te Boxmeer

Zorgcentrum Sint Anna te Boxmeer

Het nieuwe Sint Anna krijgt 160 wooneenheden geschikt voor bewoners met een Zorg Zwaarte Pakket van 5 of hoger. Die 160 wooneenheden worden verdeeld over 20 woongemeenschappen.

Lees meer
Platformconstructie

Platformconstructie

In opdracht van Masa GmbH hebben wij voor een nieuw in te richten betonfabriek diverse machinebordessen, trappen en constructiestaal gefabriceerd.

Lees meer

Speciaal transport

27 meter staal voor Tijssen in Horst

In opdracht van O & T Real Estate bouwen wij een grote bedrijfshal in Horst. Wij gaan de uitdaging niet uit de weg om het staal met een lengte van 27 meter te vervoeren!

QUlitaria Melle te Uden

QUlitaria Melle te Uden

In aanvulling op onze werkzaamheden voor het Ontmoetingsplein Melle hebben wij in opdracht van Van der Heijden Bouwbedrijf BV ook onze bijdrage aan de bouw van QUlitaria Melle mogen leveren.

Lees meer

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Berghege BV

Een nieuwe productiehal voor DPS te Tiel

In opdracht van Bouwbedrijf Berghege hebben wij een productiehal voor Foodbedrijf DPS gerealiseerd met stalen trappen en hekwerken van in totaal 1830 m2 verdeelt over 3 bouwlagen.

Tonnage: 205

Bouwperiode:  September – December 2019

Charles River Den Bosch

Charles River Den Bosch

In opdracht van bouwbedrijf Berghege BV heeft Metaalbouw Vloet een constructie op het dak geplaatst van Charles River in Den Bosch, dit ter ondersteuning van de technische installatie.

Lees meer
Bedrijfspand Overvloet Cuijk

Bedrijfspand Overvloet Cuijk

Metaalbouw Vloet is hoofdaannemer van het nieuwe bedrijfspand Overvloet in Cuijk waarin wij vanaf het vergunningstraject tot aan oplevering de werkzaamheden zullen uitvoeren en coördineren.

Lees meer
Inter-Iberica

Inter-Iberica

In opdracht van Van der Horst aannemers hebben wij dit voorjaar de complete staalconstructie voor transportbedrijf Inter-Iberica geleverd.

Lees meer
Tiny Houses

Tiny Houses

Voor onze klant Mill Home maken wij stalen onderdelen ten behoeve van bouwen van Tiny Houses.

Lees meer

Benieuwd naar onze mogelijkheden?