Bedrijfspand voor Natec in Den Bosch

Van der Heijden  |  Den Bosch

Logistiek centrum met verschillende disciplines

Dankzij de maatschappij waarbij ‘vandaag bestelt, morgen in huis’ de nieuwe standaard is, zien wij dat de vraag naar logistieke centra enorm aan het stijgen is. Ook Natec – een groothandel in solar producten – heeft behoefte aan een nieuw bedrijfspand dat bestaat uit een logistiek centrum en een kantoorgedeelte met verdiepingsvloeren.

Natec is marktleider in dakgebonden solar producten en hebben jarenlange ervaring, waardoor ze een toppositie in Europa hebben veroverd. Het nieuwe bedrijfspand van Natec is een kantoor met uitgebreide logistieke functies. Het logistiek centrum bestaat uit:

  • Een opslaghal om voldoende producten op voorraad te hebben, en
  • Dockshelters zodat vrachtwagens kunnen laden en lossen.

Het bouwen van dit bedrijfspand valt onder het werkterrein ‘totaalbouw’. Alle diensten van Metaalbouw Vloet komen aan bod om dit bedrijfspand op te leveren. Van calculatie & ontwerp tot aan productie & montage. De combinatie van hoeveelheid ton staal en de bouwsnelheid zorgen ervoor dat dit project een uitdagende klus wordt. Dit bedrijfspand bestaat namelijk uit zo’n 650 ton staal.

De start van de montage begint in week 35. Ongeveer 8 weken later wordt het project opgeleverd.

Een vergelijkbaar project

Lees ook meer over het nieuwbouwproject ‘Tijssen Handelsonderneming BV’ in Horst, waarbij wij samen met onze opdrachtgever O&T Real Estate BV het project succesvol gerealiseerd hebben.