Kantoorgebouw voor TFS met kanaalplaten en gevelbekleding

Heijmans | Eindhoven

Nieuw kantoorgebouw monteren aan bestaande bouw

TFS is gevestigd in Eindhoven en heeft al een bedrijfspand. Het nieuwe kantoorgebouw bestaat uit 100 ton staal en wordt tegen het huidige pand gemonteerd.

Hoewel dit soort projecten niet vreemd zijn voor Metaalbouw Vloet, heeft ieder project zijn eigen uitdagingen. We merken dat de tijd tussen bouw en oplevering steeds korter op elkaar komen te liggen. Opdrachtgevers wachten langer met het uitbesteden van projecten, waardoor wij minder tijd krijgen. Gelukkig zijn wij bij Metaalbouw Vloet niet zomaar voor 1 gat te vangen, en steken onze medewerkers hun handen uit de mouwen zodat we heerlijk kunnen bouwen. De montage van dit project start begin juli.

Wellicht ook interessant

Lees ook meer over het nieuwbouwproject ‘Zorgcentrum Sint Anna’ in Boxmeer, waarbij wij samen met onze opdrachtgever Bouwbedrijf Berghege BV het project realiseren.