Zorgcentrum Sint Anna te Boxmeer

Sint Anna  |  Bouwbedrijf Berghege BV  |  Boxmeer

Zorgcentrum Sint Anna

Het nieuwe Sint Anna krijgt 160 wooneenheden geschikt voor bewoners met een Zorg Zwaarte Pakket van 5 of hoger. Die 160 wooneenheden worden verdeeld over 20 woongemeenschappen van maximaal 8 bewoners, verspreid over 4 bouwlagen. Daarbij delen twee woongroepen een gemeenschappelijke entree en facilitaire ruimtes.

Onze werkzaamheden bestaan uit het leveren en monteren van de gehele draagconstructie, inclusief het staalwerk voor de luifels, balkons en sierkolommen. In dit project verwerken wij ongeveer 120 ton staal, gedeeltelijk behandeld met een natlaksysteem, gedeeltelijk verzinkt en gepoedercoat. Wij zijn er trots op aan dit mooie project onze bijdrage te mogen leveren!

Wellicht ook interessant

Lees ook meer over het nieuwbouwproject ‘Rodenborch College’ in Rosmalen, waarbij wij samen met onze opdrachtgever Burgland Bouw het project realiseren.