Appartementencomplex in Spijkernisse

Dura Vermeer | Spijkernisse

Diverse staalwerken voor 96 appartementen

Samen met de opdrachtgever aan de tekentafel. Samen creatief en constructief bezig zijn. Voor ons is het niet gebruikelijk om zo samen te werken, maar voor dit project gingen we een intensieve samenwerking met Dura Vermeer aan. Je voelt dan echt dat je samen aan het bouwen bent.

De projectomschrijving is nog niet in steen gegoten. Uit de engineeringsfase moet gaan blijken welke staalconstructies nodig zijn om de 96 appartementen te bouwen. Dit project vraagt veel van onze engineeringscapaciteit en daardoor een leuke uitdaging om onszelf in vast te bijten. Wat we vooral heel mooi vinden is dat we met dit project kunnen laten zien welke kwaliteiten we allemaal in huis hebben. Niet alleen onze productie & montage zijn in dit project belangrijk, ook onze engineering & projectleiding hebben we nodig om van dit project een succes te maken.

Projectomschrijving

De opdracht omvat het leveren van al het staat dat in het gebouw voor gaat komen. De staalconstructies die sowieso terug gaan komen in de appartementen zijn:

  • Ondersteunend staal voor de balkons,
  • Staalconstructie voor het tuindak,
  • Bouwkundig staal voor hekwerken, trappen en leuningen,
  • En vast nog veel meer…

Het is natuurlijk lastig in te schatten hoeveel staal dit project zal gaan omvatten, maar wij schatten circa 50 à 100 ton staal. De bouw start begin augustus en de oplevering zal tegen het einde van het jaar zijn.

Wellicht ook interessant

Lees ook meer over het nieuwbouwproject ‘Zorgcentrum Sint Anna’ in Boxmeer, waarbij wij samen met onze opdrachtgever Bouwbedrijf Berghege BV het project realiseren.