Staalconstructie voor Fabory in Tilburg

Bouwbedrijf van Schijndel  |  Tilburg

Uitbreiding bedrijfshal

In Tilburg wordt er gebouwd aan de bedrijfshal voor Fabory. Fabory is sinds 1947 experts in het leveren van hoge kwaliteit bevestigingsmaterialen, aanverwante producten en oplossingen voor professionals, van kleine bedrijven tot multinationals.

Deze staalconstructie bestaat uit 420 ton staal. De bouw van dit project valt binnen het werkterrein industriebouw en gedurende de realisatie van dit project maken we gebruik van onze engineering, productie en montage.

Hieronder wordt een mooie sfeerimpressie weergegeven van beelden die gemaakt zijn gedurende de bouw.

Een vergelijkbaar project

Lees ook meer over het nieuwbouwproject ‘Tijssen Handelsonderneming BV’ in Horst, waarbij wij samen met onze opdrachtgever O&T Real Estate BV het project succesvol gerealiseerd hebben.