Metaalbouw Vloet doet mee aan Open Bedrijven Route 2023 in Mill

Ook dit jaar doen wij weer mee aan de Open Bedrijven Route 2023, georganiseerd door BTV Het Spoor & De Meeren Mill.
 
Zaterdag 15 april 2023 is het zo ver. Dan vindt de Open Bedrijven Route 2023 in Mill plaats. 

Altijd al benieuwd geweest wat er zich bij Metaalbouw Vloet achter de deuren afspeelt? Dan is dit de uitgelezen kans om jouw nieuwsgierigheid te temperen en een kijkje in de keuken te nemen.

In totaal nemen zo’n 18 bedrijven deel aan dit evenement. Laat jezelf verwonderen in onze mooie gemeente. Tijdens de Open Bedrijven Route 2023 krijg je als bezoeker een mooi beeld van het gevarieerde industrieterrein en haar mooie ondernemingen, waaronder Metaalbouw Vloet.

Meer informatie over de Open Bedrijven Route 2023 vind je in de brochure. Klik hier om de brochure te bekijken.

De Open Bedrijven Route 2023 was weer geslaagd!

De dag was een groot succes met een grote opkomst van mensen van alle leeftijden en achtergronden. Het evenement begon met een rondleiding door ons gebouw waarbij bezoekers verschillende projecten met de verschillende uitdagingen konden bekijken. De rondleiding eindigde in de werkplaats waarbij de bezoekers de kans kregen om de verschillende machines en gereedschappen te bekijken die worden gebruikt bij het maken van metalen constructies.

Ook kregen bezoekers de mogelijkheid om een metalen object te lassen onder begeleiding van onze ervaren lassers. Aan het einde van de dag kregen de deelnemers een leuk metalen presentje als aandenken mee naar huis.

De sfeer was fantastisch en de deelnemers waren zeer tevreden over hun ervaring. Veel mensen gaven aan dat ze het leuk vonden om de verschillende toepassingen van metaal te zien. Het evenement was een geweldige manier om mensen te laten kennismaken met de metaalbewerkingsindustrie en om het belang van deze branche te benadrukken.

Hieronder worden een aantal foto’s van die dag weergegeven.