Metaaltechnologie maakt je wereld

De kop is eraf! Sinds 16 april is de campagne ‘Metaaltechnologie maakt je wereld’ officieel live, een initiatief van Koninklijke Metaalunie op verzoek van haar leden. En dat betekent dat we samen heel Nederland kennis kunnen laten maken met onze metaaltechnologiesector. Uiteraard dragen wij als Metaalbouw Vloet hier graag aan bij. 

Houd vooral je ogen en oren open: je ziet de campagne op straat, leest erover in de krant, spot het op social media én hoort op de radio wat wij gezamenlijk betekenen voor onze maatschappij, economie en medemens.

Waarom deze campagne?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: de metaaltechnologiesector mist zichtbaarheid in Nederland. Recentelijk onderzoek bevestigt dit: slechts 18% van de Nederlanders is bekend met onze sector. En dat terwijl we juist zo onmisbaar zijn en een essentieel onderdeel vormen van onze samenleving en het dagelijks leven. Of je nu betrokken bent bij hightech innovaties of traditionele ambacht, achter elk bedrijf schuilt toewijding en vakmanschap. Hoog tijd om Nederland dat te laten zien en onze sector in de schijnwerpers te zetten.