Metaalbouw Vloet Behaalt Safety Culture Ladder Trede 2

Op dinsdag 7 mei heeft Metaalbouw Vloet met vlag en wimpel de audit voor de Safety Culture Ladder (SCL) trede 2 doorstaan. Deze audit is een belangrijke toetsing die het veiligheidsbewustzijn van de werknemers binnen een bedrijf meet.

We zijn trots om te kunnen melden dat onze inspanningen op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn erkend met deze prestatie. Het behalen van trede 2 op de Safety Culture Ladder bevestigt dat onze collega’s niet alleen veilig werken, maar ook actief bezig zijn met het bevorderen van een veilige en gezonde werkomgeving.

Deze prestatie is een mooie erkenning van de inzet en toewijding van onze montage teams. Bij Metaalbouw Vloet staat veiligheid altijd voorop, en we blijven continu werken aan het verbeteren van onze veiligheidsstandaarden. Onze medewerkers zijn zich bewust van de risico’s en handelen daar naar, wat resulteert in een cultuur waarin veiligheid en gezondheid centraal staan.

We zijn enorm trots op onze collega’s en bedanken iedereen voor hun harde werk en betrokkenheid. Samen maken we Metaalbouw Vloet een veilige plek om te werken!