Luifel van Byondis: Voorgedragen voor Nationale Staalprijs 2024

Metaalbouw Vloet is trots om aan te kondigen dat de luifel van Byondis is voorgedragen voor de prestigieuze Nationale Staalprijs 2024! Dit innovatieve project, waaraan Metaalbouw Vloet een actieve bijdrage heeft geleverd, is een toonbeeld van vakmanschap en innovatie in staalconstructies.

Bij de realisatie van dit indrukwekkende zonnedak heeft Metaalbouw Vloet een cruciale rol gespeeld. Onze werkzaamheden omvatten onder andere het engineeren, fabriceren en monteren van de staalconstructie. Het zonnedak, dat een combinatie van functionaliteit en esthetiek biedt, is een schoolvoorbeeld van wat mogelijk is met staal. De structurele integriteit en het duurzame ontwerp zijn getuigen van de hoge standaard die we bij Metaalbouw Vloet nastreven.

We zijn verheugd dat dit project de erkenning krijgt die het verdient en zijn trots op de samenwerking met Byondis. De nominatie voor de Nationale Staalprijs onderstreept de kwaliteit en innovatie die we in elk project nastreven.

Voor meer informatie over dit project, bezoek onze website: Metaalbouw Vloet – Zonnedak voor Byondis.

We danken iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes en kijken vol verwachting uit naar de uitreiking van de Nationale Staalprijs 2024!